Plantera thujor Skåne

Green Garden SYD – plantera thujor Skåne

Green Garden SYD

Välkommen till Green Garden SYD, ett företag för alla i Skåne som behöver hjälp med att plantera thujor. Jag är en trädgårdsmästare vid namn Stefan, och vänder mig till både privatpersoner och företag med en mängd olika trädgårdstjänster. Med min hjälp får ni en fantastisk utemiljö, och jag tar mig an både stora som små uppdrag inom trädgård. Är du intresserad av att veta mer eller att anlita mig, så ser jag fram mot att du hör av dig!

Om mig

Jag älskar mitt arbete och att få skapa härliga miljöer som mina kunder ska trivas i. Noggrannhet är någonting som kännetecknar allt arbete som jag åtar mig vilket leder till nöjda kunder. Det är kundens önskemål och behov som styr hur jag lägger upp arbetet, men jag kommer gärna med lite infallsvinklar till dem som är osäkra på hur man kan fixa i ordning i trädgården på bästa sätt.

Om oss

Små & stora uppdrag

Oavsett hur mycket eller föga hjälp du behöver så ställer jag upp. Det är ett nöje för mig att få skapa fantastiska uterum. Det går till och med att abonnera på trädgårdstjänster för den som så önskar.

Alltid nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O för mig. Vi går noggrant igenom dina önskemål, förväntningar och behov, och så ser vi till trädgården och markens förutsättningar, och lägger upp arbetet utifrån det.
Tjänster

Tjänster

Oavsett om du är en privatperson, representerar ett företag, en bostadsrättsförening eller en samfällighetsförening och behöver hjälp med utemiljön, så är Green Garden Syd ett mycket bra val av företag. Min kompetens är omfattande och täcker in det allra mesta som har med trädgård att göra.

Exempel på mitt tjänsteutbud:

  • klippning av gräs
  • klippning av häckar
  • klippning av buskar
  • beskärning av grenar
  • rensning av ogräs
  • plantering av växter, träd och buskar
  • snöröjning vid behov.

Är du en privatperson kan du få rutavdrag för trädgårdsarbeten. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Green Garden SYD

LUNDAVÄGEN 73 A, 232 34 Arlöv

0760569823

stefan.rodjikov87@gmail.com

Plantera thujor Skåne

Green Garden SYD är företaget för alla i Skåne som behöver hjälp med att plantera thujor och andra trädgårdstjänster. Varmt välkomna!

Kontakt